طرز تهیه خوراک بادمجان با کوفته ریزه
کلوب فور یو : در این جا روش تهیه بادمجان با کوفته ریزه و مواد لازم برای چهار نفر .
مواد لازم :
بادنجان متوسط چهار عدد
گوجهفرنگی چهار عدد
فلفل دلمهای سبز یک عدد
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
سیبزمینی سه عدد
آرد نخودچی دو قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
پیازداغ دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، روغن و زردچوبه به میزان لازم
آردسفید به میزان لازم
طرز تهیه
بادنجانها را به صورت حلقهای و به طول یک سانتیمتر برش زده، روی دستمال قرار داده و نمک میپاشیم. بعد یک لایه دستمال دیگر روی بادنجانها قرار داده تا زردآب آن را جذب کند، سپس مقداری آرد سفید پاشیده و در روغن سرخ میکنیم. فلفل دلمهای را به صورت حلقهای برش زده و تفت میدهیم.
پیاز را رنده ریز کرده، آب اضافه آن را گرفته و با گوشت مخلوط میکنیم. سپس نمک، فلفل، زردچوبه و آرد نخودچی را به آن اضافه نموده و ورز میدهیم. از مایه گوشتی، کوفته ریزههایی به اندازه یک گردو کوچک درست نموده، در روغن تفت داده و کنار میگذاریم.
سیبزمینیها را هم پوست کنده، ورقهورقه کرده و در روغن کمی تفت میدهیم. درون یک تابه ابتدا بادنجانها را قرار داده، سپس گوشت قلقلی، فلفل دلمهای، سیبزمینی و در آخر گوجهفرنگیهای حلقه شده را قرار میدهیم، روی مواد به اندازه یک استکان آب، پیازداغ، نمک و فلفل افزوده و در ظرف را میبندیم.